Kata-kata cinta

Kata-kata cinta tu apa ek?Ada yang kata bila orang tu mudah sangat sebut kata-kata cinta maknanya orang tu playboy…aik betul ke?Ntah saya masih tidak buat kajian lagi tapi kan harus diingat bahawa setiap kata tu adalah doa..Jadi kalau setiap masa kita cakap kita cinta maka Allah akan bantu mewujudkan rasa cinta tu betul tak?

Kalau sapa tak setuju takpe lagi pun masing-masing ada pandangan sendiri. Saya dulu pun agak kurang senang mengucapkan kata cinta tetapi setelah berumah tangga alhamdulillah ianya membantu saya mengeratkan hubungan suami isteri. Ya sebab kata-kata cinta ini mempunyai rahsia tersendiri.

Ucapan kata cinta seperti sekurang-kurangnya I love U sudah memadai menghangatkan perhubungan suami isteri. Jangan takut luahkannya kerana dia kan dah jadi isteri anda.Kalau masa bercinta dulu maak aaaai bukan main lagi. Tapi bila dah kawin semua hilang?Kemana perginya kata-kata cintamu duhai lelaki?

Jadi kalau anda membaca blog ini janganlah simpan kata cinta itu,Luahkannya agar pasangan anda tahu bahawa andalah yang mempunyai kata-kata cinta paling romantis dikalangan lelaki lain.Sebab tu dia pilih anda jadi suami kan?

Ok lah cukup kot dulu.Nanti kalau ada idea tentang kata-kata cinta ni saya masuk balik ek.Ok lah ya bye!Jangan lupa komen pulak ya.

7 thoughts on “Kata-kata cinta

  1. wow. msti en.cinta ni sorg yg romantik kan? klau cik nin jd isteri kpd laki yg still lg bg kata2 cinta kat cik nin wpun dh berumah tgga stgh abad, msti cik nin la org yg paling gembira d abad itu. hehe…

  2. sebelum kahwin bila cakap si perempuan cakap I love u. maka si lelaki akan cakap i love you too.. selepas kahwin, pabila perempuan cakap i love you, si lelaki cakap, AWAK NI DAH BUANG TEBIAT KE?.. he3..tu la lumrah perkahwinan, indahnyer saat bercinta sebelum kahwin.. Sebab tu kita digallakkan untuk bercinta selepas kahwin. takut2 adegan di atas tu berlaku dalam rumahtangga kita..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>