Kata-kata cinta lawak

Kata-kata cinta lawak memang syok untuk dilayan.Ye memang best sebab kata-kata cinta yang serius kadang-kadang membosankan. Ok mungkin ada yang blur tentang cara nak beri kata-kata cinta yang lawak ni…ok sebenarnya kata-kata cinta lawak boleh dibina berdasarkan pemerhatian kita kepada keadaan sekeliling

Contohnya anda lihat pada petai di atas meja anda maka anda boleh cipta dari petai tersebut…Macam mana ek nak cipta kata cinta yang lawak dari petai ni?Petai ibarat cinta sejati,kesedapannya apabila kita dapat menerima hakikat busuknya dia….jadi kalau sayang tak mandi pun saya tetap suka haha

Itu adalah sebahagian contoh kata-kata cinta lawak.Tapi nape ek saya buat entry lawak ni?Sebab malam ni kan malam rajalawak haha..ok lah saya rasa cukup lah setakat ni entry saya..cuba cari idea untuk buat lawak ngan pasangan anda dan yakinlah kata-kata cinta lawak dapat mengikat kasih…

8 thoughts on “Kata-kata cinta lawak

  1. waaahhh.. dh lama dh cik nin ketinggalan baca entry2 kat blog ni. slalu x prasan jek ble dh update. lgpun jarang bw dh. huhu… nice entry. like! hehe…

  2. Tapi lawak ni merupakan penawar kepada masalah rumahtangga.. Tapi kepada pasangan tu jgn la ambik serius sngt masalah tu., Lawak akan membuatkan orang ketawa dan ketawa merupakan penawar semulajadi dlm hidup kita..

  3. Aku menjeling padamu,
    kau lantas tertunduk malu.
    Aku tatap wajahmu tatkala kau mengangkat malu muka.
    Lalu aku pun berkata…..”KAU KENTUT iye?!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>